Pentru o minivacanta mai mare sau egala cu 5 nopti, nepotii primesc o reducere de 10%
Carti de credit acceptate:
Tichete de vacanta:
Wireless gratuit
Vara aceasta la Casa Bunicii vei avea parte de excursii ca-n povesti si vei fi rasfatat de bunatatile pregatite de Bunica
.
Pachete Vara 2015
Vara de vara, ne-am ocupat ca toti nepotii Bunicii, atat cei mici cat si cei mari, sa aiba un sejur pe cinste asa cum si-l doresc. Vacanta ta de vara, va fi una odihnitoare si distractiva, in care ajutoarele Bunicii te vor duce catre oricare obiectiv turistic al zonei, iar Bunica te va rasfatata cu faimoasele sale bunatati culinare.
* pachetul este optional. Se poate opta doar pentru cazare.
Excursii zilnice
Acum e mult mai simplu sa vizitezi imprejurimile. Bunica s-a motorizat, iar acum cu un Renault Grand Scenic de 7 locuri sau cu un Logan poti face multe excursii. Soferul poate face o calatorie pana la oricare din destinatile de mai sus, in limita timpului disponibli, iar tu poti savura o bere sau un pahar de vin cu prietenii in aerul curat al Carpatilor Meridionali.
Toate campurile sunt obligatorii.
Uite cateva dintre destinatile
din care poti alege:
Castelul Bran
Castelul Bran, construit pe o stanca de 60m, indeplinea functii militare si functiile unui punct de vama. Renovat de curand, fortareata impunatoare pastreaza inca elemente specifice ale stilului gotic original.
Castelul se mandreste cu un muzeu intins pe cele 4 etaje ale sale. Acest muzeu adaposteste mobila cu o valoare inestimabila, obiecte de vestimentatie ale Reginei Maria de Romania, arme si armuri, ceramica, arta feudala, trofee de vanatoare si multe alte obiecte folosite in secolele 13 - 15. Vizita poate fi planificata in cadrul unui tur de o zi, care sa include si Cetatea Rasnov.
Cetatea Rasnov
Cetatea Rasnov este un monument arhitectonic, realizat din perioada feudala si renovat de curand. Accesul se face pe un drum pietruit sau direct din orasul Rasnov, pe scari de piatra abrupte. Cetatea este asezata pe un stei de stanca si datorita amplasamentului pare inexpugnabila. In incinta cetatii gasiti un muzeu cu diverse camere ale cetatii amenajate pentru vizitare, precum si o terasa si un mic bar. Tot in cetate exista un loc de belvedere (cu vizibilitate de 360 de grade) de unde se poate admira intreaga depresiune a Brasovului.
Parc Aventura
Parcul de la intrarea in Brasov, este singurul de acest fel din tara. Aici poti petrece cateva ore de aventura alaturi de familie, prieteni sau de colegii de munca!
Parcul dispune de 8 trasee de dificultate progresiva, fiecare participant primeste un material de securitate cu 2 carabiniere
Centrul de Echitatie
Bunica s-a gandit si la cei mai sportivi, pentru care peisajul montan trebuie savurat "in fuga calului"... la propriu! Uita de plimbariile in cerc de la zoo si imagineaza-ti o pajiste intinsa, intr-un decor montan uluitor, unde, odata ajuns, te vei indragosti la prima vederea de maretia si delicatetea cabalinelor. O ora petrecuta pe spatele unui cal, te va transpune intr-o alta lume unde grijile si stresul de zi cu zi, nu ajung niciodata!
Canionul Sapte Scari
Cu doar trei kilometri inainte de intrarea in Brasov la Popasul Dambul Morii se deschide pe dreapta un drum-poteca spre Canionul Sapte Scari. Drumul pana la cascada necesita aproximativ 3/4 ore si e bine sa plecati pregatiti pentru schimbari bruste de vreme. Drumul abunda de poieni frumoase si peisaje naturale deosebite, iar cascada are un farmec aparte.
Pivnitele Rhein din Azuga
In Pivnitele Halewood de la Azuga vinurile sunt maturate inca din 1892. Rhein & Cie Azuga a fost din 1920 "Furnisor al Casei Regale". Anual, aici "se odihnesc", circa un milion de butelii, compania producand exclusiv vin spumant printr-o metoda extrem de laborioasa, cunoscuta ca metoda champenoise. Vizitarea pivnitelor poate incepe cu o prezentare a tehnologiei de fabricatie a spumantului prin fermentarea naturala la sticla.
Castelul Cantacuzino
Castelul Cantacuzino a fost cladit in anul 1911 in parcul al carui proprietar a fost Printul Gheorghe Grigore Cantacuzino zis “Nababu” din cauza averii sale impresionante. Se spunea ca ar fi putut pava intreaga curte aferenta castelului cu monedele sale de aur. Castelul este inconjurat de cascade, grote si fantani arteziene si este in topul primelor castele din Romania din punct de vedere architectural.
Castelul Peles din Sinaia
Castelul Peles din Sinaia, resedinta de vară a regilor României, a fost construit la dorinta regelui Carol I al României (1866 - 1914), după planurile arhitectilor Johannes Schultz si Karel Liman. Castelul poate fi considerat cel mai important edificiu de tip istoric din România, având caracter de unicat si este, prin valoarea sa istorică si artistică, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de a doua jumătate a secolului al XIX-lea. A fost declarat muzeu în 1953.
Vezi aici lista compleata cu atractiile turistice ale zonei
Pret excursie: 40 - 80 ron
.... Adu-ti aminte cum era la Bunica in vacanta de vara...